Skip to content

Kristi Legems og Blods Fest (29/5/16)

Jesus drog til en by ved navn Betsaida, men skarerne opdagede det og fulgte efter ham, og han tog imod dem og talte til dem om Guds rige, og han helbredte dem, der trængte til hjælp. Da dagen var ved at gå på hæld, kom de tolv hen til ham og sagde: “Send skaren bort, så de kan gå hen til landsbyerne og gårdene heromkring og finde et sted at tage ind og få noget at spise. Her er vi jo på et øde sted.” Men han svarede dem: “Giv I dem noget at spise!” De sagde: “Vi har ikke mere end fem brød og to fisk, hvis vi da ikke skal gå hen og købe mad til alle disse mennesker.” Der var nemlig omkring fem tusind mænd. Men han sagde til sine disciple: “Få dem til at sætte sig ned i grupper på omkring halvtreds hver.” Det gjorde de og fik alle til at sætte sig. Og han tog de fem brød og de to fisk, så op mod himlen og velsignede dem, brød dem og gav disciplene dem, for at de skulle dele ud til skaren. Og alle spiste og blev mætte, og de stykker, de fik tilovers, blev samlet sammen, tolv kurve i alt.

That time Jesus appeared in the sky of Mexico

.- It’s a major miracle that you’ve probably never heard of.

On Sunday, Oct. 3, 1847, more than 2,000 people in Ocotlán, Mexico saw a perfect image of Jesus Christ crucified that appeared in the sky for more than 30 minutes.

Approved by the Archdiocese of Guadalajara in 1911, the phenomenon is known as the “Miracle of Ocotlán” and took place one day before an earthquake that killed 40 and left the town in Jalisco State in ruins.

More about the miracle of Ocotlan